2015-12-05

Solenergi och våra solpaneler i Örebro

SolarEdge är det system på växelriktare vi rekomenderar alla kunder på grund av dess effektiva och säkra lösning. Varje panel är en individ i ditt system där du och vi har full kontroll. Systemet innebär att du kan sätta dina paneler i olika vädersträck och vinklar och ändå ha maximal effekt på varje panel!

Se mer om detta i videon nedan:

 

 

Solceller finns på marknaden med mycket skiftande kvalitet och effekt. Vi använder oss enbart av paneler från Kraftpojkarna som samarbetar med ECSolar. En av världens största tillverkare av solpaneler. Detta gör att vi kan garantera kvalitet och effekt samt ge bra garantier till dig som kund ex 25 års effektgaranti!

Vid produktion av solceller delas cellerna in i A,B och C klassade celler. Cellerna klassas vi testning och sämre effekt ger lägre klass. Det florerar celler även på den svenska marknaden med både B och C klass.  I sitt avtal med producenten ECSolar köper Kraftpojkarna in bara A-klassade celler. Detta innebär att du som kund till Sun4Energy kan känna dig trygg med det vi monterar hos dig, du får alltid bästa kvalitet!

Från produktionen hos ECSolar:

 

Upplands Energi har producerat en mycket bra film som visar hur enkelt det är med solceller. Precis så här går vi på Sun4Energy till väga!!