Elbilsladdning

Vi kan Elbilsladdning

Smart, smidig och skalbar elbilsladdning som passar såväl företag som bostadsrättsföreningar


Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och kan därmed leverera smarta laddstationer som matchar era specifika funktionskrav. Vi levererar funktionsfärdiga lösningar till fasta priser. Våra laddsystem kan med fördel administreras via vår webbportal.

Laddbox för din elbil hemma
Med vår sömfria helhetslösning för privatpersoner har det aldrig varit enklare att installera en EU-godkänd laddstation i ditt hem. Våra certifierade partner-installatörer finns över hela landet så vi kan garantera dig en trygg och säker installation av din laddbox.

Med en laddbox hemma laddar du inte bara din elbil snabbare och säkrare, utan även bekvämare än i ett vanligt vägguttag. Vi på Sun4Energy har som vision att alltid ligga i yttersta framkant vad gäller tekniska produkter och lösningar. Ta gärna kontakt med någon i vårt duktiga team så berättar vi mer om våra produkter och tjänster.


Våra smarta laddboxar
Vi säljer och installerar smarta laddboxar med ställbara effekter från 1,4 - 22 kW. Vi har modeller med fast kablage eller uttag typ 2. Samtliga av våra laddboxar och laddstolpar har möjlighet till anslutning via WiFi, Ethenet eller 4G nätet. Dynamisk lastbalancering är standard. Tillbehör för att kunna effektreglera laddningen i förhållande till husets elförbrukning / elproduktion finns. Samtliga modeller har rfid kortläsare för att kunna styra laddning till behörig användare eller sköta debitering.

Dynamisk lastbalancering DLB

Administrations verktyg

Våra partners

Örebro

Skjutbanevägen 11

          703 69 Örebro

019-121210

Strömstad

Löparegatan 33

          452 32 Strömstad

076-1379089

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED