Vi kan elbilsladdning

Smart, smidig och skalbar elbilsladdning FRÅN EASEE som passar BÅDE företag OCH PRIVAT

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända elbilsladdare och kan därmed leverera smarta laddstationer som matchar era specifika funktionskrav. Vi levererar funktionsfärdiga lösningar till fasta priser. Våra laddsystem kan med fördel administreras via webbportal.

Ladda ner vår Broschyr Easee

Ring oss så berättar vi mer om våra laddare 010-500 81 01

Elbilsladdning 1
Röd--Vit--Svart--Blå--Antrasit
Elbilsladdning 2

Laddbox EASEE 22kW

Med vår sömfria helhetslösning för privatpersoner har det aldrig varit enklare att installera en EU-godkänd laddstation i ditt hem. Våra certifierade partner-installatörer finns över hela landet så vi kan garantera dig en trygg och säker installation av din laddbox.

Med en laddbox hemma laddar du inte bara din elbil snabbare och säkrare, utan även snabbare än ett vanligt vägguttag. Vi på Sun4Energy har som vision att alltid ligga i yttersta framkant vad gäller tekniska produkter och lösningar. Ta gärna kontakt med någon i vårt duktiga team så berättar vi mer om våra produkter och tjänster.

Våra smarta laddboxar

Vi säljer och installerar smarta laddboxar med ställbara effekter från 1,4 – 22 kW. Vi har modeller med fast kablage eller uttag typ 2. Samtliga av våra laddboxar och laddstolpar har möjlighet till anslutning via WiFi, Ethenet eller 4G nätet. Dynamisk lastbalancering mellan laddarna är standard. Tillbehör för att kunna effektreglera laddningen i förhållande till husets elförbrukning / elproduktion finns. Samtliga modeller har rfid kortläsare för att kunna styra laddning till behörig användare eller sköta debitering.

Elbilsladdning 3
Combiladdare DC & AC

DC Laddare med CCS 30-250 kW

Vi projekterar och installerar DC-laddare, från 50-250kW. Vi har installationsresurser över hela Sverige. Kontakta oss för mer information.

010-500 81 01