Solcellsmontör Värmland - Sun4Energy
Sun4Energy logga

Solcellsmontör Värmland

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en person som gillar att arbeta med händerna, klarar av att arbeta på högre höjder och trivs med att arbeta i grupp? Vill du dessutom arbeta i en expansiv bransch i en snabbt växande organisation? Då kan tjänsten som solcellsmontör hos oss på Sun4Energy vara rätt tjänst för dig!

Sun4Energy designar, installerar och driftsätter solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till våra kunder som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar. Produkterna och tjänsterna bidrar till den nödvändiga energiomställningen samtidigt som den sänker driftkostnaderna för kunden. Ser du att detta är framtiden, då kommer vi se till att skapa en framtid för dig hos oss!

Som solcellsmontör kommer du att utgå från vårt kontor i Glava. Där kommer du att vara verksam i regionen med omnejd. Du kommer att ingå i ett team av montörer och elektriker där du har nära samarbete med projektledaren. Med uppsatta installationsmål jobbar du för att på ett säkert sätt tillsammmans med dina arbetskollegor installera våra kunders solcellsanläggningar.

Personprofil

Vi söker dig som är praktiskt lagd. Meriterande om du arbetat inom branschen tidigare. Det är inget krav, det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och därför ser vi att du är:

*Ambitiös och driven

*Hjälpsam, ärlig och samarbetsvillig

*Orädd, initiativtagande och lösningsorienterad

*Strukturerad och ordningsam

B-körkort är ett krav

Sun4Energy står just nu inför en stor expansion! Vill du ta dig an utmaningen och ansvaret att vara med och bygga upp verksamheten så är det dig vi söker!

Skicka in ditt CV och personliga brev till sissel.danielsson@sun4energy.se

 

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider – flexibelt.
Plats: Glava

Område: Värmland
Yrkesroll: Solcellsmontör
Typ av anställning: Provanställning till Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: Vi rekryterar löpande

Ansök nu