Vi söker Filialchef till vår expansion - Sun4Energy
Sun4Energy logga

Vi söker Filialchef till vår expansion

Vi söker dig med stor entreprenörsanda som vill vara med i vår expansionsresa.

Sun4Energy finns idag på följande orter:

Stockholm Örebro

Motala Arvika

Åmål Göteborg

Varberg Helsingborg

Kramfors

Vi kommer att i närtid att expandera geografiskt med nya filialer på följande platser:

Västra Götalans Län (Östra delen)

Jönköpings Län

Kronobergs Län

Kalmar Län

Som Filialchef kommer du tillsammans med oss driva och utveckla en installationsverksamhet inom solceller, batterilagring och elbilsladdning.

Arbetet innefattar ansvarsområden såsom ekonomi, personal, försäljning, projektledning, materialanskaffning, kvalitetssäkring, kundvård mm

Låter detta intressant? Kontakta Mattias Thorsen hos oss så får du veta mer!

Tel: 010-2227416

Mail: thorsen@sun4energy.se

Kort om Sun4Energy

Förnybar energi för en ljusare framtid!

Koncernens affärsidé är att designa, installera och driftsätta solcellsanläggningar och elbilsladdare både AC- och DC-laddare till privatpersoner, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till kunden som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar. Produkterna och tjänsterna bidrar till den nödvändiga energiomställningen samtidigt som den sänker driftkostnaderna för kunden.

Inom koncernen finns flera passionerade och engagerade entreprenörer och medarbetare som drivs av att hjälpa kunder till de bästa lösningarna och ständigt utveckla koncernens erbjudanden och produkter. Målet är att alla kunder ska vara nöjda med Sun4Energy efter en leverans.

Vår resa har precis börjat

Sun4Energy Group består av flertalet dotterbolag runt om i Sverige, koncernen har en kraftig tillväxt då efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar lavinartat. Tillväxten sker både organiskt via nya lokalkontor samt via förvärv. Våra befintliga kontor växer naturligtvis med, denna tillväxt är ej möjlig utan duktiga, glada och innovativa medarbetare.

Skicka in ditt CV och personliga brev till: thorsen@sun4energy.se

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider-flexibelt

Plats: enligt ovan

Sista ansöknings dag: Vi rekryterar löpande

Att vara en attraktiv arbetsgivare

Att arbeta hos oss på Sun4Energy ska vara roligt och inspirerande. Vi är mycket lyhörda på alla våra medarbetare, detta leder till en bra utveckling av både arbetsmiljö och teamkänsla. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning både internt och externt. Innan nya tjänster utannonseras söker vi först intresse bland våra befintliga medarbetare. För att stärka och utveckla oss som ett team så anordnas flera riksträffar inom koncernen, dessa träffar innefattar både utveckling och nöje.

Ansök nu