Per Norrthon utses till VD för Sun4Energy Group AB och andra ledningsgruppsförändringar - Sun4Energy
Sun4Energy logga

15 juni, 2022

Per Norrthon utses till VD för Sun4Energy Group AB och andra ledningsgruppsförändringar

Per Norrthon, nuvarande COO, tillträder den 1 juli som VD för Sun4Energy Group AB. Per har lång erfarenhet av att leda organisationer i tillväxt och expansion. Nuvarande koncernchef Mattias Leijon kommer att fortsätta i ledningsgruppen och blir CTO och affärsutvecklingsansvarig på Sun4Energy. Mattias Thorsén, en av grundarna av Örebro-verksamheten tillträder som COO – Operativ chef.

”Att få förtroendet och möjligheten att leda arbetet tillsammans med ledningsgruppen och alla duktiga kollegor ska bli fantastiskt roligt. Branschen är mitt inne i en hausse, vars efterfrågan på förnybar energi är enorm och vi fortsätter nu expansionen av företaget”, säger Per Norrthon COO Sun4Energy Group AB.

”Vi har nu kommit till ett trappsteg i företagets utveckling där affärsutveckling och koncernchefsrollen inte effektivt kan hanteras av en person. För att frigöra mer tid att utveckla företagets affärsgrenar så lämnar jag tryggt över rodret till Per Norrthon. Denna förändring av ledande positioner har varit med i planen från starten och känns väldigt bra.
Jag har stort förtroende för att Per kommer att förvalta sin nya roll exemplariskt och jag kan ägna all min energi åt nya affärsmöjligheter”, säger Mattias Leijon koncern VD Sun4Energy Group AB.

Spännande och roligt att ta nästa steg i vår tillväxtsresa och jag är mycket glad att vi har kompetenserna som Mattias och  Per representerar inom Sun4Energy Group AB”, säger Camilla Sundström ordförande Sun4Energy Group AB.

Omfördelningen av ansvarsområden inom koncernledningen sker den 1 juli.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss