Sun4Energy etablerar sig i Göteborg - Sun4Energy
Sun4Energy logga

17 oktober, 2022

Sun4Energy etablerar sig i Göteborg

Sun4Energy har rekryterat Andreas Börjesson som ansvarig för Sun4Energy’s etablering i Göteborg.

Andreas kommer att ansvara för bolagets expansion i Göteborgsregionen. Andraes har med sina 15 år i stenindustrin stor erfarenhet av kundkontakt, projektledning, servicehantering och problemlösning. Han har skapat en stark identitet och närvaro i Göteborgsregionen.

Vi står inför ett viktigt skifte att gå över mot en mer hållbar och miljövänlig produktion av el så det känns väldigt spännande att få vara en del av Sun4Energy, säger Andreas Börjesson regionansvarig för Göteborg.

Etableringen i Göteborg känns helt rätt och är ett naturligt led i våra expansionsplaner. Nu har vi flera kontor längs med västkusten och vi kan erbjuda alla kunder en nära och personlig service. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Andreas och det är med höga förhoppningar vi etablerar oss i Göteborg för att hjälpa fler hushåll och företag att producera förnybar el, säger Per Norrthon VD Sun4energy Group AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss