Sun4Energy etablerar sig i Halland - Sun4Energy
Sun4Energy logga

23 augusti, 2022

Sun4Energy etablerar sig i Halland

Sun4Energy har öppnat ett nytt kontor i Varberg för att kunna erbjuda företag, lantbruk och villaägare en nära, personlig och professionell service. Sun4Energy har som mål att under året öppna ytterligare kontor för att kunna erbjuda sina tjänster och produkter över hela Sverige.

Sun4Energy har rekryterat Andreas Nestor som ansvarig för Sun4Energy’s etablering i Varberg. Andreas kommer att ansvara för bolagets expansion i Halland med omnejd. Andreas har tidigare erfarenheter av att starta upp företag och har bland annat varit med att skapa ett välmående fiberföretag som idag har över 40 anställda.

”Jag har ett stort intresse för ny teknik, såsom solpaneler och elbilar. Det ska därför bli roligt att kunna kombinera detta tillsammans med mina tidigare arbetserfarenheter och nu få vara med och starta upp en ny region för Sun4Energy. Med vetskapen om att solenergi endast står för 1,5% av elen som produceras i Sverige, ser jag med stor tillförsikt fram emot en lång och spännande resa tillsammans med Sun4Energy, säger Andreas Nestor, regionansvarig för Halland.

”Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och produkter från kunder längs med hela västkusten. Etableringen av Sun4Energy’s kontor i Varberg blir en naturlig förstärkning av vår organisation som kommer att ge oss möjligheten att erbjuda kundunika solcellslösningar till fler kunder. Andreas erfarenhet som entreprenör och projektledare kommer komma väl till pass för att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i denna intensiva och turbulent tid. Sun4Energy fortsätter sin expansion som planerat och målet är att inom några år vara rikstäckande”, säger Per Norrthon, VD för Sun4Energy Group AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss