Sun4Energy etablerar sig i Norrland - Sun4Energy
Sun4Energy logga

22 februari, 2022

Sun4Energy etablerar sig i Norrland

Sun4Energy har rekryterat Niklas Gulliksson som VD för Sun4Energy Nord AB. Niklas kommer att ansvara för bolagets expansion i Norrland med start i Västernorrland.

Niklas kommer senast från Skanska Industrial Solution där han var försäljningschef och operativchef med ansvar för region Norr. Niklas har starkt fokus på sälj och ledarskap som driver mot lönsamhet – med kunden i fokus.

”Jag ser fram emot att få göra gott där vi verkar och bidra till en hållbarhetsresa som skapar sysselsättning, stärker företagens och hushållens ekonomi genom sänkta energikostnader och bidrar till omställningen för ett bättre klimat. Detta kommer ge mig möjligheten att nyttja mina tidigare erfarenheter samtidigt som jag får vara med och bygga upp ett expansivt bolag med ett starkt varumärke”, säger Niklas Gulliksson VD på Sun4Energy Nord AB.

”Etableringen av Sun4Energy kontor i Västernorrland ska bli intressant att följa och vi har redan efter några veckor sett en stark efterfrågan på våra produkter och tjänster. Jag fram emot att samarbeta med Niklas, hans inspiration och erfarenhet kommer spridas i hela koncernen. Sun4Energy fortsätter härmed att följa sin uttalade strategi att etablera nya kontor för att täcka hela Sverige”, säger Mattias Leijon, VD för Sun4Energy Group AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss