Sun4Energy etablerar sig i Östergötland - Sun4Energy
Sun4Energy logga

17 januari, 2022

Sun4Energy etablerar sig i Östergötland

Sun4Energy har öppnat ett nytt kontor i Motala för att kunna erbjuda företag, lantbruk och villaägare en nära, personlig och professionell service. Sun4Energy har som mål att under året öppna ytterligare kontor samt förvärva bolag för att kunna erbjuda sina tjänster och produkter över hela Sverige.

”Det är spännande att få vara med och arbeta för expansion på nya marknader. Vi kommer nu att kunna erbjuda hela Östergötland våra skräddarsydda lösningar för solcellsanläggningar och laddboxar till elbilen. Till min hjälp har jag Mathias Nordin som är det senaste tillskottet i säljteamet och som även kommer att arbeta från kontoret i Motala. Jag förväntar mig att vi snabbt kommer att bli en uppskattad och stark aktör i regionen”, säger Hans-Christer Fischer som tidigare byggt upp Sun4Energy i Strömstad.

”Jag är glad att Sun4Energy fortsätter att följa sin uttalade strategi att etablera nya kontor för att täcka stora delar av Sverige”, säger Mattias Leijon, VD för Sun4Energy Group AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss