Sun4Energy får kontrakt på solcellspark till ett värde om 8,8 MSEK - Sun4Energy
Sun4Energy logga

23 januari, 2023

Sun4Energy får kontrakt på solcellspark till ett värde om 8,8 MSEK

Sun4Energy Glava AB har tecknat ett avtal med Näckåns Energi AB avseende uppförande av en solcellspark till deras verksamhet i Sysslebäck. Projektet uppgår till ett värde av ca 8,8 MSEK. Anläggningen kommer ha en installerad effekt på 1 MW.

Projektet beräknas påbörjas under våren 2023 och stå klart hösten 2023.

Det känns otroligt roligt att få hjälpa Näckåns Energi att utveckla sin verksamhet, så att de kan leverera ännu mer förnybar energi ut till sina kunder. Vi delar Näckåns syn på landsbygdsutveckling och en hållbar framtid, och vi ser fram emot det samarbetet vi har framför oss. Vi tackar för det stora förtroendet, säger Sissel Danielsson VD på Sun4Energy Glava, AB, tidigare Delabglava.

Solcellsparken är nästa stora gröna klimatprojekt i området Green Power Valley. Vi känner oss trygga med att Sun4energy Glava, med Värmländska underleverantörer, är vår samarbetspartner för den första etappen som byggs nu i vår. Sun4Energy Glava har sedan tidigare monterat och installerat vår pilotanläggning, som fått många fina lovord från branschkollegor, säger Tobias Nilsson, VD för Näckåns Energi AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss