Sun4Energy öppnar kontor i Sjöbo, Skåne - Sun4Energy
Sun4Energy logga

6 februari, 2023

Sun4Energy öppnar kontor i Sjöbo, Skåne

Sun4Energy har rekryterat Behzad Yari som regionansvarig för Södra Skåne. Behzad kommer att ansvara för bolagets expansion i södra Skåne och samverka med vårt kontor i Helsingborg.

Behzad kommer senast från Svealsolar där han var ansvarig för en av deras kontor i Skåne. Behzad har mycket god kunskap om solcellsbranschen och har genom sina tidigare erfarenheter från Försvarsmakten byggt större erfarenhet inom ledarskap och operationell effektivitet.

” Jag brinner för att lösa utmaning, utveckling rutiner och processer och göra detta tillsammans med teamet. Jag arbetar för att skapa förutsättningar för personlig utveckling hos teammedlemmar och jag ser mycket fram emot att få göra detta tillsammans med Sun4Energy, ett ungt och spännande bolag i en expansiv bransch”, säger Behzad Yari regionansvarig för Södra Skåne.

”Detta blir vårt andra kontor i Skåne och en naturlig del av vår expansionsstrategi. Kundefterfrågan är stor i regionen och det finns mycket goda förutsättningar för att vi snabbt med denna etablering kan täcka större delen av Skåne och erbjuda fler kunder vår produkter och tjänster. Det är glädjande att Sun4Energy fortsätter att följa sin uttalade strategi att etablera nya kontor för att täcka stora delar av Sverige”, säger Per Norrthon, VD för Sun4Energy Group AB.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss