Sun4Energy tecknar första avtalet inom affärsområdet Sun4Charge – en ny teknisk plattform för elbilsladdning - Sun4Energy
Sun4Energy logga

12 oktober, 2022

Sun4Energy tecknar första avtalet inom affärsområdet Sun4Charge – en ny teknisk plattform för elbilsladdning

Sun4Energy har tecknat sitt första större avtal med BRF Asken i Örebro inom sitt nya affärsområde Sun4Charge. Kunden har valt att installera drygt 50 laddstationer i sitt garage som de nu kan övervaka och debitera via appen Sun4Charge. Kunden har även valt att installera en solcellsanläggning för att minska sina elkostnader och bidra till nyttjande av förnybar energi. Det totala ordervärdet uppgår till cirka 1.6 MSEK.

Sun4Charge är Sun4Energys nya tekniska plattform för elbilsladdning och adderar en abonnemangstjänst i Sun4Energys kunderbjudande. Kunden kan genom Sun4Charge övervaka och styra laddstationerna samt debitera laddningen efter individuellt nyttjande, av exempelvis en bostadsrättsinnehavare, till ett förbestämt pris.

Sun4Energy ser en stor potential i Sun4Charge med tillhörande tjänster. Det ger oss en nära och lång relation med våra kunder där vi med hjälp av Sun4Charge kan hjälpa dem med tjänster för besparing och effektiviseringar inom energiområdet. Plattformen passar även bra in bland våra övriga tjänster och produkter inom förnybar energi”, säger Mattias Leijon affärsutvecklingschef på Sun4Energy.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss