Sun4Energy tillsammans med Cloover erbjuder prenumeration på förnybar energi - Sun4Energy
Sun4Energy logga

13 december, 2022

Sun4Energy tillsammans med Cloover erbjuder prenumeration på förnybar energi

Sun4Energy och Cloover har idag ingått ett samarbetsavtal avseende integrering av Cloovers finansieringstjänster i Sun4Energys kunderbjudande. Genom samarbetet kommer Sun4Energy erbjuda sina kunder möjligheten att prenumerera på förnybar energi i hemmet.

Sun4Energys kunder får tack vare Cloovers prenumerationstjänst tillgång till hela produktutbudet utan att behöva söka extern finansiering eller betala någon handpenning. Kunden betalar endast en månadsavgift och får tillgång till ett flexibelt abonnemang som kan överlåtas, utökas eller avslutas på kundens villkor.

För Sun4Energy förenklar detta försäljningsprocessen och bidrar positivt till kundupplevelsen. Genom samarbetet med Cloover kan kundlivscykeln förlängas upp till 20 år.

För Cloover är samarbetet med Sun4energy en möjlighet att nå ut med erbjudandet tillsammans med en snabbväxande och nytänkande partner som också sätter kundupplevelsen främst.

Förnybar energi i hemmet, såsom solceller och batterilagring, har vuxit kraftigt och vi är på väg in i nästa fas – massmarknaden. I denna fas ser vi att kunder har andra behov kopplat till finansiering, trygghet och flexibilitet. Genom ett samarbete med Cloover kan vi möta många av dessa behov på ett smidigt sätt, och på så sätt bidra till ökad kundnöjdhet, lojalitet och värdeskapande, säger Per Norrthon VD på Sun4Energy Group AB.

Om Cloover
Cloovers mission är att ge alla hushåll access till billig och pålitlig förnybar energi. Vi gör det genom att hjälpa leverantörer att sälja sina produkter som en tjänst, för en enkel månadsavgift. Våra slutkunder betalar oss genom sin energibesparing. Vi erbjuder full finansiering, riskhantering och kundtjänst genom en digital och integrerad produkt.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss