Sun4Energy logga

Leasing solceller – enkelt och prisvärt

Låt solen göra jobbet! Skaffa solpaneler till en fast månadskostnad och slipp banklån.

Fri rådgivning

Tillsammans med Cloover Sustainability erbjuder vi prisvärd och lönsam leasing och finansiering av solpaneler, batterier och laddning av elfordon. Prenumerationstjänsten är helt flexibel och gör att du kan dra nytta av tekniken utan några initiala kostnader. Du kan börja spara från dag ett och kan uppgradera, köpa, överlåta eller säga upp avtalet när som helst.

Leasing solceller – Första tre månaderna gratis!

Investera i leasing av solceller nu så bjuder vi på avgiften de första tre månaderna. Erbjudandet gäller alla nya kunder som beställer solceller med leasing som betalplan.

Ta del av erbjudandet

Räkneexempel på finansiering av solceller och solpaneler

Köpa

Köp dina solpaneler.

Installation: Från 150 000 kr

Månadskostnad: 0 kr

Återbetalningsperiod: 7 – 10 år

Systemägare: Husägare

Leasa

Hyr dina solpaneler.

Installation: 0kr

Månadskostnad: Från 1000 kr – Första tre månaderna gratis!

Återbetalningsperiod: Ingen. Börja spara från dag ett.

Systemägare: Cloover Sustainability

Låna

Finansiera dina solpaneler med hjälp av lån.

Installation: Enligt lånevillkor

Månadskostnad: Amortering enligt lånevillkor

Återbetalningsperiod: 7 – 10 år

Systemägare: Husägare

Endast en månadsavgift, inga förskottsbetalningar

Eftersom du inte äger solpanelerna står vi för alla initiala kostnader. Du betalar endast en månadsavgift, samtidigt som du drar nytta av alla energibesparingar! Normalt är återbetalningstiden för solpaneler 7-9 år, men med leasing börjar du spara från dag ett.

Helt flexibel prenumeration

Saker och ting förändras, vi förstår det! Vill du uppgradera din teknik för att göra ännu större besparingar? Flyttar du och vill byta ägare? Vill du köpa din teknik direkt? Eller kanske vill du helt enkelt bara säga upp dem? Det är helt okej – uppgradera, överlåt kontraktet, köp eller avbryt när som helst!

Känn dig säker och bekymmersfri

Eftersom detta är en prenumerationstjänst och inte ett lån påverkar investeringen inte din kreditvärdighet. Försäkring, underhåll och andra eftermarknadstjänster ingår också. Så om det skulle uppstå några problem ser vi till att du får den hjälp som behövs!

Karsten och Ida producerar sin egen el

Vanliga frågor

expand_more

Det kan du! Men tekniker som solenergi kan kosta allt mellan 150 000 och 400 000 kronor, vilket inte alla har tillgängligt. Och återbetalningstiden kan vara mellan 7 och 10 år, vilket innebär att du inte kan börja göra verkliga besparingar förrän efter 7-10 år, och då kanske du vill flytta… Du måste också ta på dig ansvaret för ägandet, vilket innebär att du själv måste ordna installation och underhåll och ta hand om eventuella framtida reparationer eller ändringar.

Med Cloover börjar du spara från dag 1 och kan flytta när som helst. Vi erbjuder dessutom en briljant kundservice, tar hand om allt och erbjuder fler fantastiska produkter och tjänster! 🙂

expand_more

Miljöanpassade lån och hypotekslån lånar dig pengar för att köpa tekniken, som du betalar tillbaka med ränta över tid. Du måste betala tillbaka lånet och räntan oavsett vad som händer – även om du vill flytta, uppgradera eller säga upp. Med stigande räntor kan detta bli ganska dyrt och kan ha en direkt inverkan på vad du betalar för ditt lån. Eftersom detta är ett lån kommer det till exempel att finnas med i din kreditupplysning som kan påverka hur mycket du kan låna från din bank, din kreditkortsleverantör eller andra.

Eftersom det inte finns någon tredje part som ansvarar för panelerna måste du ändå ta hand om eventuella installations- och underhållsfrågor.

Med Cloover äger vi tekniken och du hyr den helt enkelt av oss. Det innebär besparingar från dag 1, full flexibilitet, 100 % bekymmersfrihet och livstids bra kundtjänst. Och eftersom du hyr finns det ingen risk för att påverka din kreditupplysning!

expand_more

Cloover är mellanhanden mellan våra partners (som tillhandahåller och installerar tekniken) och kunderna. Vi vill undanröja alla hinder som kan stoppa någon från att skaffa förnybar energi.

Det gör vi genom att köpa förnybar teknik från våra partners. Vi låter sedan våra kunder hyra den förnybara tekniken av oss. Våra kunder betalar en enkel månadsavgift och får ta del av alla energibesparingar som tekniken ger. Vi uppskattar de potentiella energibesparingarna i början vid tecknandet så att våra kunder sparar mer än vad de betalar oss.

Det finns inga initiala kostnader för våra kunder, och eftersom vi äger dem och det bara är en prenumeration har du full flexibilitet i framtiden. Våra kunder och partners drar också nytta av vår fantastiska kundtjänst och digitala plattform som vi ständigt förbättrar.

Du kan uppgradera ditt abonnemang genom att lägga till ny och bättre teknik, du kan avbryta, köpa eller överlåta avtalet när som helst. Det är en vinst för våra kunder, partners och Cloover.

expand_more
  • Fyll i formuläret på vår webbsida.
  • Vi kommer att matcha dina uppgifter med ett erbjudande från våra partners (om du har fått ett erbjudande).
  • Vi kontaktar dig för att få veta mer om din situation.
  • Vi skapar ditt erbjudande baserat på dina beräknade besparingar och skickar det till dig.
  • Om du är nöjd kan du signera digitalt.
  • Ordna lämplig tid för installationen
  • Installationen äger rum.
  • Om du är nöjd godkänner du och börjar spara.
  • När du är nöjd godkänner du och börjar spara.
expand_more

Inga problem. Vi kan enkelt överlåta kontraktet till den nya ägaren som tar över abonnemanget (och besparingarna).

Om detta blir ett problem och den nya ägaren inte vill fortsätta abonnemanget kan vi säga upp kontraktet och avinstallera systemen.

expand_more

Om det uppstår några problem kan du kontakta vår support! Alla våra partners erbjuder en garanti, så vi ser till att det blir åtgärdat.

expand_more

Detta är vår främsta prioritet. I början av varje avtal uppskattar vi de potentiella besparingarna som du kommer att göra. Vi utformar avtalet så att dina årliga besparingar blir mycket större än abonnemangsavgiften. Om så inte är fallet godkänner vi inte kontraktet.

Efter installationen baseras energibesparingarna i reella termer på energipriserna och din förbrukningsprofil. Vi gör vårt bästa för att du ska få en smidig och lönsam resa med oss, men tyvärr kan vi inte garantera att du sparar pengar varje månad. Även om vi försöker.

expand_more

Du får lägre energikostnader direkt.

Du skyddar dig mot stigande energipriser i framtiden.

Det är ett helt flexibelt abonnemang, så du kan avbryta, överlåta kontraktet, köpa eller uppgradera när som helst.

Åldern bör inte hindra dig från att göra något 😉

expand_more

Låt oss inte stoppa dig!

Vi pausar abonnemanget (i upp till 3 månader) medan arbetet pågår! 🙂

expand_more

Vi är också människor! Om du hamnar i en svår situation är det bara att kontakta vår kundtjänst så kan vi pausa din prenumeration i upp till tre månader. 🙂

expand_more

Det fungerar precis som vår vanliga abonnemangstjänst, den enda skillnaden är att vi köper panelerna av dig istället för av installatören. Sen betalar du en abonnemangsavgift till oss varje månad. Det spelar ingen roll för oss vem vi köper från. Det finns vissa juridiska formaliteter som vi måste genomföra eftersom vi köper dem från dig som privatperson, de går vi igenom med dig i detalj under vårt möte.

expand_more

Från att ni har skrivit under vårt avtal tar det ca 1 månad innan du har pengarna på ditt konto. Det som tar tid är besiktning och en del legala formaliteter.

expand_more

Ja, precis som vilken annan försäljning som helst får du betalt kontant för de paneler som du installerat och betalat för.

expand_more

Ja, vi kan bara erbjuda Sale-Leaseback på installationer som gjorts inom de senaste 5 åren. Du måste också vara lagfaren ägare till panelerna. Vi accepterar de flesta fabrikat och modeller. Vi besiktigar installationen innan vi gör affär för extra trygghet.

expand_more

Vi strävar efter att kunna betala dig ditt inköpspris. Är din installation inte äldre än 5 år brukar vi betala samma belopp som du köpte dem för.

expand_more

Ja, precis som att du inte är betalningsskyldig för subventioner om du säljer ditt hus så behöver du inte betala tillbaka det bidrag som du erhållit.

Beställ en kostnadsfri offert!

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen anpassad för ditt hus och dina behov!

Jag är intresserad av

Var vänlig och välj ett alternativ du vill ha fri offert för.

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss
Jag är intresserad av

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.