Våra elbilsladdare

Easee

Vi arbetar endast med noga utvalda fabrikat, helt enkelt de vi tycker är bäst på marknaden. Alla våra laddare erbjuder uppkoppling för övervakning och styrning samt dynamisk lastbalansering och effektövervakning.

 

Våra Easee-laddare är alltid uppkopplade mot internet som standard. Det innebär att laddarna blir framtidssäkrade med den senaste programvaran.

Montage

Våra laddboxar går alldeles utmärkt att montera på befintlig infrastruktur, så som 60 mm stolpe för motorvärmare. På så sätt blir övergången till elbilsladdning mycket flexibel. Vill man kan övergången utföras i etapper.

Broschyr Easee 2021

DC 180kW

Vi är distributör i Sverige för Hiconics hela sortiment av DC-snabbladdare. Sortimentet sträcker sig från 30kW till 180kW. Hela vår serie av DC-laddare kan fås med kontakttyp CCS2, CCS, CHAdeMO. Vi erbjuder integration till vår egna app samt integration via det öppna gränssnittet OCPP 1,6 JSON.

 

Produktblad

Vanliga frågor

expand_more

Vi lagerför laddare från Easee och Hiconics. Det är våra inhouse-produkter som vi har stor installationsvana och hög kompetens på.

 

Vad gäller DC-laddare är ofta kundens behov mycket varierande, vilket har gjort oss flexibla och lösningsorienterade. Det är där vår styrka ligger.

expand_more

Det finns många olika lösningar för detta exempelvis befintliga parkerings-appar, kreditkort, befintligt nyckelkort med mera.

expand_more

Våra destinationsladdare har en max-effekt av 22kW och till dessa laddare kopplar man vid behov en AC-effektmätare som anpassar maxeffekten till den säkring du har. För en villa rekommenderar vi en säkring på 16-25A. En DC-laddare som har effekten 150kW behöver ha en säkring på 250A.

expand_more

För våra destinationsladdare Easee har vi utvecklat ett eget adapter-kit som gör att du enkelt kan montera laddboxen direkt på en 60mm motorvärmarstolpe. Detta är en mycket vanlig och kostnadseffektiv lösning, särskilt hos bostadsrättsföreningar.

expand_more

Ja, alla våra laddare har en exportfunktion som visar hur mycket och när det har laddats på respektive laddbox.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss