Sun4Energy logga

Våra elbilsladdare


    

Försäljningsstopp Easee

Laddboxen Easee har stoppats av Elsäkerhetsverket på grund av att den saknar en godkänd jordfelsbrytare som uppfyller kraven i den standard som utrustningen är deklarerad för. Vi inväntar svar från Easee om hur dom ska agera på detta och vi kommer att informera våra kunder om hur detta ärende fortlöper. Viktigt att poängtera är att det inte har skett några incidenter som har föranlett försäljningsförbudet. Elsäkerhetsverket säger att det inte föreligger någon omedelbar fara men att måste se över de installationer som gjorts och eventuellt åtgärda brister. Du som kund kan fortsätta ladda säkert och behöver inte vidta några åtgärder. Sun4Energy har i dagsläget ingen mer information.


    

Laddbox

Vi arbetar endast med noga utvalda fabrikat, helt enkelt de vi tycker är bäst på marknaden. Alla våra elbilsladdare erbjuder uppkoppling för övervakning och styrning samt dynamisk lastbalansering och effektövervakning.

 

Våra Easee-laddare är alltid uppkopplade mot internet som standard. Det innebär att laddarna blir framtidssäkrade med den senaste programvaran.


    

Montage

Våra laddboxar och elbilsladdaregår alldeles utmärkt att montera på befintlig infrastruktur, så som 60 mm stolpe för motorvärmare. På så sätt blir övergången till elbilsladdning mycket flexibel. Vill man kan övergången utföras i etapper.

Broschyr Easee 2022

    

Hur du beställer din laddbox

1. Kontakta oss

Kontakta oss via vårt formulär, eller ring oss direkt 010-500 81 01

 

2. Offert

Våra laddexperter guidar dig till den bästa lösningen för erat behov och ger er en kostnadsfri offert.

 

3. Installation

Våra certifierade elektriker kommer installerar er laddbox och hjälper er igång med elbilsladdningen.

 

4. Starta laddning av er elbil

Allt är nu klart! Ni kan börja ladda er elbil. Ni har full kontroll via vår app.

 

Broschyr Easee 2022

    

DC 180kW

Vi är distributör i Sverige för Hiconics hela sortiment av DC-snabbladdare. Sortimentet av elbilsladdare sträcker sig från 30kW till 180kW. Hela vår serie av DC-laddare kan fås med kontakttyp CCS2, CCS, CHAdeMO. Vi erbjuder integration till vår egna app samt integration via det öppna gränssnittet OCPP 1,6 JSON.

 

 

< class="sfe-faq-header-heading "> Vanliga frågor
expand_more

Vi lagerför laddare från Easee och Grasen. Det är våra inhouse-produkter som vi har stor installationsvana och hög kompetens på.

 

Vad gäller DC-laddare är ofta kundens behov mycket varierande, vilket har gjort oss flexibla och lösningsorienterade. Det är där vår styrka ligger.

expand_more

Som administrations- och betalsystem för våra laddare används med fördel systemet Sun4Charge, det är helt gratis för privatpersoner.  Våra laddare är kompatibla med alla system som följer standarden OCPP 1,6.

expand_more

Våra destinationsladdare har en max-effekt av 22kW och till dessa laddare kopplar man vid behov en AC-effektmätare som anpassar maxeffekten till den säkring du har. För en villa rekommenderar vi en säkring på 16-25A. En DC-laddare som har effekten 150kW behöver ha en säkring på 250A.

expand_more

För våra destinationsladdare Easee har vi utvecklat ett eget adapter-kit som gör att du enkelt kan montera laddboxen direkt på en 60mm motorvärmarstolpe. Detta är en mycket vanlig och kostnadseffektiv lösning av elbilsladdare, särskilt hos bostadsrättsföreningar.

expand_more

Ja, alla våra elbilsladdare har en exportfunktion som visar hur mycket och när det har laddats på respektive laddbox.

Produktblad

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss
Jag är intresserad av

Var vänlig och välj ett alternativ du vill ha fri offert för.

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Passa på - paketpris på solceller!

Nu är det ännu enklare att komma igång med solceller till din villa. Med våra villapaket kan du spara upp till 25.000 kr per år.

Läs mer