Om oss - Sun4Energy
Sun4Energy logga

Tillsammans skapar vi en ljusare framtid

100% nöjda kunder och bli det självklara valet som leverantör av solceller och laddinfrastruktur!

Förnybar energi för en ljusare framtid!

Koncernens affärsidé är att designa, installera och driftsätta solcellsanläggningar och elbilsladdare både AC- och DC-laddare till privatpersoner, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till kunden som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar. Produkterna och tjänsterna bidrar till den nödvändiga energiomställningen samtidigt som den sänker driftkostnaderna för kunden.

Inom koncernen finns flera passionerade och engagerade entreprenörer och medarbetare som drivs av att hjälpa kunder till de bästa lösningarna och ständigt utveckla koncernens erbjudanden och produkter. Målet är att alla kunder ska vara nöjda med Sun4Energy efter en leverans.

Vår resa har precis börjat

Sun4Energy Group består av flertalet dotterbolag runt om i Sverige, koncernen har en kraftig tillväxt då efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar lavinartat. Tillväxten sker både organiskt via nya lokalkontor samt via förvärv. Våra befintliga kontor växer naturligtvis med, denna tillväxt är ej möjlig utan duktiga, glada och innovativa medarbetare.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss