Om oss - Sun4Energy

Tillsammans skapar vi en ljusare framtid

100% nöjda kunder och bli det självklara valet som leverantör av solceller och laddinfrastruktur!

Förnybar energi för en ljusare framtid!

Koncernens affärsidé är att designa, installera och driftsätta solcellsanläggningar och elbilsladdare både AC- och DC-laddare till privatpersoner, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till kunden som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar. Produkterna och tjänsterna bidrar till den nödvändiga energiomställningen samtidigt som den sänker driftkostnaderna för kunden.

Inom koncernen finns flera passionerade och engagerade entreprenörer och medarbetare som drivs av att hjälpa kunder till de bästa lösningarna och ständigt utveckla koncernens erbjudanden och produkter. Målet är att alla kunder ska vara nöjda med Sun4Energy efter en leverans.

Vår resa har precis börjat

Sun4Energy Group består av flertalet dotterbolag runt om i Sverige, koncernen har en kraftig tillväxt då efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar lavinartat. Tillväxten sker både organiskt via nya lokalkontor samt via förvärv. Våra befintliga kontor växer naturligtvis med, denna tillväxt är ej möjlig utan duktiga, glada och innovativa medarbetare.

Tjänster hos oss

gruppbild

Solcellsmontör

Våra montageteam består vanligtvis av 2-4 man. Huvudsakliga arbetsuppgifter är montage av solpaneler på tak och markställning.

Elektriker

Att vara elektriker hos oss ger ett mycket varierande arbete. Arbete som elektriker hos oss innefattar installation, driftsättning och felsökning av växelriktare, batterilagring, AC och DC laddning, smarta mätsystem, WiFi nät och mycket annat. Arbetet är mycket fritt och innefattar stor egen kundkontakt.

Säljare

Att tillhöra vårat säljteam är som att vara i frontlinjen och representera vårat varumärke. Första kontakten med kunden är oftast den viktigaste, det är nu förtroende skall skapas. Som säljare är du oftast den första att få kontakt med kunden och lyhört lyssna på kundens behov. Säljteamet ingår i vårat säljbolag Sun4Energy Sales AB som ansvarar för försäljning över hela landet.

Projektledare

Som projektledare tar man över efter vårat framgångsrika säljteam.
Förutom detaljprojektering av såld anläggning så är det projektledaren som har all kundkontakt efter att vår säljavdelning lämnat över kunden till installationsavdelningen. Projektledaren ansvarar även för material och montageteam.

Att vara en attraktiv arbetsgivare

Att arbeta hos oss på Sun4Energy ska vara roligt och inspirerande. Vi är mycket lyhörda på alla våra medarbetare, detta leder till en bra utveckling av både arbetsmiljö och teamkänsla. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning både internt och externt. Innan nya tjänster utannonseras söker vi först intresse bland våra befintliga medarbetare. För att stärka och utveckla oss som ett team så anordnas flera riksträffar inom koncernen, dessa träffar innefattar både utveckling och nöje.

Lediga tjänster

Du är också välkommen att skicka en spontanansökan.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss