Jobba hos oss - Sun4Energy
Sun4Energy logga

Jobba hos Sun4Energy

Tjänster hos oss

gruppbild

Solcellsmontör

Våra montageteam består vanligtvis av 2-4 man. Huvudsakliga arbetsuppgifter är montage av solpaneler på tak och markställning.

Elektriker

Att vara elektriker hos oss ger ett mycket varierande arbete. Arbete som elektriker hos oss innefattar installation, driftsättning och felsökning av växelriktare, batterilagring, AC och DC laddning, smarta mätsystem, WiFi nät och mycket annat. Arbetet är mycket fritt och innefattar stor egen kundkontakt.

Säljare

Att tillhöra vårat säljteam är som att vara i frontlinjen och representera vårat varumärke. Första kontakten med kunden är oftast den viktigaste, det är nu förtroende skall skapas. Som säljare är du oftast den första att få kontakt med kunden och lyhört lyssna på kundens behov. Säljteamet ingår i vårat säljbolag Sun4Energy Sales AB som ansvarar för försäljning över hela landet.

Projektledare

Som projektledare tar man över efter vårat framgångsrika säljteam.
Förutom detaljprojektering av såld anläggning så är det projektledaren som har all kundkontakt efter att vår säljavdelning lämnat över kunden till installationsavdelningen. Projektledaren ansvarar även för material och montageteam.

Att vara en attraktiv arbetsgivare

Att arbeta hos oss på Sun4Energy ska vara roligt och inspirerande. Vi är mycket lyhörda på alla våra medarbetare, detta leder till en bra utveckling av både arbetsmiljö och teamkänsla. Vi erbjuder våra medarbetare utbildning både internt och externt. Innan nya tjänster utannonseras söker vi först intresse bland våra befintliga medarbetare. För att stärka och utveckla oss som ett team så anordnas flera riksträffar inom koncernen, dessa träffar innefattar både utveckling och nöje.

Lediga tjänster

Du är också välkommen att skicka en spontanansökan.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss