Solceller i Örebro, Närke
Sun4Energy logga

Tjäna pengar på dina batterier

Nu kan du som har ett batteri till din villa låna ut kapacitet till elnätet och på så sätt bidra till ett stabilare nät. Som tack får du en månatlig ersättning!

Läs mer

Solceller i Örebro

Hos Sun4Energy Örebro möter du alltid trevliga människor som gör sitt allra bästa för att du ska få bäst hjälp. Oavsett om det handlar om frågor gällande solceller, elbilsladdare eller batterilagring.

Mattias Thorsén

VD Sun4Energy Sweden AB

thorsen@sun4energy.se +46(0)10-222 74 16

Jonathan Cehlin 

Installationschef

jonathan@sun4energy.se +46(0)10-222 74 13

Christian Lee

Försäljningschef privat

christian@sun4energy.se 079-585 75 20

Hitta oss

Sun4Energy Örebro

Mosåsvägen 142

702 36 Örebro

Om oss

Sun4Energy Örebro AB startades 2015 av Mattias Leijon och Mattias Thorsén, detta bolag är det första inom koncernen att se dagens ljus. Idag ägs Sun4Energy Örebro av koncernmodern Sun4Energy Group. I Örebro har även Sun4Energy Sales sitt säte. I Örebro är det idag ca. 30 medarbetare som har sin arbetsplats. Örebrobolaget arbetar med både kommersiella och privata kunder. Koncernens centrallager ligger även detta i Örebro.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss