Sun4Energy logga

Våra elbilsladdare för företag

Vi säljer och installerar smarta laddboxar av hög kvalitet från väl utvalda fabrikat.

Fri rådgivning

    

Installera elbilsladdare för företag

Vi erbjuder elbilsladdare för företag med enkel administration, så att du slipper manuell handläggning. Vi har våra egna erfarna och certifierade elektriker, vilket gör installationen snabb, smidig och säker.

Vanliga frågor och svar

Sun4Charge för administration av laddare

Med vår innovativa mjukvara Sun4Charge administrerar vi enkelt ditt laddnätverk. Vi tar hand om många av de tekniska delar som det innebär att driva ett stort nätverk av laddstationer för eldrivna bilar.

Mer om Sun4Charge

Enkelt att montera

Vi säljer både väggmonterade laddboxar och laddboxar som går att montera på befintlig infrastruktur, så som 60 mm stolpe för motorvärmare. Detta är en vanlig och kostnadseffektiv lösning för företag och arbetsplatser.

Installera DC-laddare

Vi har stor kunskap om DC-laddare och hjälper dig gärna från val av fabrikat till färdig installation. Tack vare att DC-laddaren omvandlar växelström till likström kan laddningen ske snabbare vilket lämpar sig för kommersiella fastigheter och företag. Vi erbjuder integration till vår egna app samt integration via det öppna gränssnittet OCPP 1,6 JSON. Kontakta oss för mer information!

Vanliga frågor om elbilsladdare för företag

expand_more

Vi lagerför flera laddare men kan också installera laddare efter önskemål.

 

Vad gäller DC-laddare är ofta kundens behov mycket varierande, vilket har gjort oss flexibla och lösningsorienterade. Det är där vår styrka ligger.

expand_more

Företag som vill installera elbilsladdare kan söka Naturvårdsverkets bidrag Ladda bilen.

 

Bidraget täcker upp till 50% av kostnaderna för arbete, material, grävning och installation. Maxbeloppet du kan få per laddpunkt är 15 000 kr.

expand_more

Som administrations- och betalsystem för våra laddare används med fördel vårt system Sun4Charge. Våra laddare är kompatibla med alla system som följer standarden OCPP 1,6.

expand_more

Våra destinationsladdare har en max-effekt av 22kW och till dessa laddare kopplar man vid behov en AC-effektmätare som anpassar maxeffekten till den säkring du har. En DC-laddare som har effekten 150kW behöver ha en säkring på 250A.

expand_more

För våra destinationsladdare har vi utvecklat ett eget adapter-kit som gör att du enkelt kan montera laddboxen direkt på en 60 mm motorvärmarstolpe. Detta är en mycket vanlig och kostnadseffektiv lösning för företag.

expand_more

Ja, alla våra elbilsladdare har en exportfunktion som visar hur mycket och när det har laddats på respektive laddbox.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss
Jag är intresserad av

Var vänlig och välj ett alternativ du vill ha fri offert för.

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Passa på - paketpris på solceller!

Nu är det ännu enklare att komma igång med solceller till din villa. Med våra villapaket kan du spara upp till 25.000 kr per år.

Läs mer