Elbilsladdare till hemmet och företag- Spara Elkostnaden! | Sun4Energy
Sun4Energy logga

Våra elbilsladdare för kommersiellt bruk

Vår mjukvara för administration av laddare

Den fullständiga mjukvaran för laddstationsoperatörer.

Vår innovativa teknologi tar hand om många av de tekniska delarna som det kan innebära att driva ett stort laddningsnätverk av laddstationer för eldrivna bilar.

Mer info

Montage av elbilsladdare

Våra laddboxar och elbilsladdare går alldeles utmärkt att montera på befintlig infrastruktur, så som 60 mm stolpe för motorvärmare. På så sätt blir övergången till elbilsladdning mycket flexibel. Vill man kan övergången utföras i etapper.

Broschyr Easee 2022

DC 180kW

Vi är distributör i Sverige för Hiconics hela sortiment av DC-snabbladdare och elbilsladdare. Sortimentet sträcker sig från 30kW till 180kW. Hela vår serie av DC-laddare kan fås med kontakttyp CCS2, CCS, CHAdeMO. Vi erbjuder integration till vår egna app samt integration via det öppna gränssnittet OCPP 1,6 JSON.

 

 

Vanliga frågor om elbilsladdare

expand_more

Vi lagerför laddare från Easee och Grasen. Det är våra inhouse-produkter som vi har stor installationsvana och hög kompetens på.

 

Vad gäller DC-laddare är ofta kundens behov mycket varierande, vilket har gjort oss flexibla och lösningsorienterade. Det är där vår styrka ligger.

expand_more

Som administrations- och betalsystem för våra laddare används med fördel systemet Sun4Charge, det är helt gratis för privatpersoner.  Våra laddare är kompatibla med alla system som följer standarden OCPP 1,6.

expand_more

Våra destinationsladdare har en max-effekt av 22kW och till dessa laddare kopplar man vid behov en AC-effektmätare som anpassar maxeffekten till den säkring du har. För en villa rekommenderar vi en säkring på 16-25A. En DC-laddare som har effekten 150kW behöver ha en säkring på 250A.

expand_more

För våra destinationsladdare Easee har vi utvecklat ett eget adapter-kit som gör att du enkelt kan montera laddboxen direkt på en 60mm motorvärmarstolpe. Detta är en mycket vanlig och kostnadseffektiv lösning, särskilt hos bostadsrättsföreningar.

expand_more

Ja, alla våra elbilsladdare har en exportfunktion som visar hur mycket och när det har laddats på respektive laddbox.

Produktblad

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning anpassat efter ert hus och era behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ert hustak kan producera samt hur nuvarande och framtida förbrukning ser ut. Offert och förslag får du givetvis helt utan kostnad!

Kontakta oss