Elbilsladdare för kommersiellt bruk - Sun4Energy
Sun4Energy logga

Våra elbilsladdare för kommersiellt bruk

Vi säljer och installerar smarta laddboxar av hög kvalitet från väl utvalda fabrikat.

Fri rådgivning

    

Installera elbilsladdare

På Sun4Energy hjälper vi företag och bostadsrättsföreningar att förverkliga övergången till laddhybrider och elbilar. Vi erbjuder elbilsladdare med enkel administration, så att du slipper den manuella handläggningen. Vi har våra egna erfarna och certifierade elektriker, vilket gör installationen snabb, smidig och säker.

Vanliga frågor och svar

Sun4Charge för administration av laddare

Med vår innovativa mjukvara Sun4Charge kan vi enkelt administrera ditt laddnätverk. Vi tar hand om många av de tekniska delar som det innebär att driva ett stort nätverk av laddstationer för eldrivna bilar.

Mer om Sun4Charge

Enkelt att montera

Vi säljer både väggmonterade laddboxar och laddboxar som går att montera på befintlig infrastruktur, så som 60 mm stolpe för motorvärmare. Detta är en vanlig och kostnadseffektiv lösning för bland annat elbilsladdare i bostadsrättsföreningar.

Installera DC-laddare

Vi har stor kunskap om DC-laddare och hjälper dig gärna från val av fabrikat till färdig installation. Tack vare att DC-laddaren omvandlar växelström till likström kan laddningen ske snabbare vilket lämpar sig för kommersiella fastigheter och företag. Vi erbjuder integration till vår egna app samt integration via det öppna gränssnittet OCPP 1,6 JSON. Kontakta oss för mer information!

Vanliga frågor om elbilsladdare

expand_more

Vi lagerför flera laddare men kan också installera laddare efter önskemål.

 

Vad gäller DC-laddare är ofta kundens behov mycket varierande, vilket har gjort oss flexibla och lösningsorienterade. Det är där vår styrka ligger.

expand_more

Som administrations- och betalsystem för våra laddare används med fördel systemet Sun4Charge, det är helt gratis för privatpersoner.  Våra laddare är kompatibla med alla system som följer standarden OCPP 1,6.

expand_more

Våra destinationsladdare har en max-effekt av 22kW och till dessa laddare kopplar man vid behov en AC-effektmätare som anpassar maxeffekten till den säkring du har. För en villa rekommenderar vi en säkring på 16-25A. En DC-laddare som har effekten 150kW behöver ha en säkring på 250A.

expand_more

För våra destinationsladdare har vi utvecklat ett eget adapter-kit som gör att du enkelt kan montera laddboxen direkt på en 60mm motorvärmarstolpe. Detta är en mycket vanlig och kostnadseffektiv lösning, särskilt hos bostadsrättsföreningar.

expand_more

Ja, alla våra elbilsladdare har en exportfunktion som visar hur mycket och när det har laddats på respektive laddbox.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss
Jag är intresserad av

Var vänlig och välj ett alternativ du vill ha fri offert för.

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Passa på - paketpris på solceller!

Nu är det ännu enklare att komma igång med solceller till din villa. Med våra villapaket kan du spara upp till 25.000 kr per år.

Läs mer