Sun4Energy logga

Så skapar vi en ljusare framtid

På Sun4Energy hjälper vi dig med allt från rådgivning till installation av solceller, elbilsladdare och batterilagring.

Kontakta oss

På Sun4Energy gör vi det enklare för dig att gå över till förnybar energi. Solpaneler har en förväntad livstid på 20-30 år, men tjänar in den energi som krävs vid tillverkningen redan efter något år, tack vare produktionen av solel. Det gör solpaneler till ett mer miljövänligt alternativ till elproduktion än vad exempelvis fossila bränslen är.

Idag är vi drygt 120 anställda och har lokala kontor från Kramfors i norr till Sjöbo i söder. Vi erbjuder installation och service för privatpersoner, företag, lantbruk och kommuner över hela Sverige.

Med kompetensen som krävs

Vi monterar i snitt en solcellsanläggning i timmen, året om. Vi har vår egen, kunniga personal i alla led och våra medarbetare har de utbildningar och certifieringar som krävs gällande både installation och säkerhet. Du kan känna dig trygg med att vi levererar den kvalitet och kompetens som krävs för att din installation ska bli så lyckad som möjligt.

Vår historia

Sun4Energy grundades 2015 av Mattias Leijon och Mattias Thorsén. Leijon har erfarenhet som VD från elbranschen och Thorsén har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Tillsammans kompletterar de varandra med både praktiskt kunnande och säljegenskaper.

Sedan 2021 är Sun4Energy även ett börsnoterat bolag.

För investerare

Sun4Energy är just nu inne i en spännande tillväxtfast. Är du intresserad av att investera?

Läs mer

Jobba med oss

Vill du också vara med och göra det möjligt för fler att skaffa solceller? Spana in våra lediga tjänster!

Lediga tjänster

Passa på - paketpris på solceller!

Nu är det ännu enklare att komma igång med solceller till din villa. Med våra villapaket kan du spara upp till 25.000 kr per år.

Läs mer