Sun4Energy logga

Låna till solceller med Svea Ekonomi

Skaffa solceller utan att binda upp ditt kapital mer än nödvändigt.

Fri rådgivning

I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder vi dig möjligheten att finansiera dina solpaneler, batterier och elbilsladdare med hjälp av ett investeringslån. Här slipper du höga initiala kostnader och betalar istället bara en fast månadsavgift. Med ett investeringslån får du en låg månadskostnad, tack vare en längre återbetalningsperiod.

Räntefritt de första sex månaderna!

Med sex månader räntefritt får du ett försprång i amorteringen av ditt lån. Från månad sju fortsätter lånet sedan som vanligt med samma fasta månadskostnad. Erbjudandet gäller alla nya kunder som väljer att finansiera sina solceller med ett investeringslån från Svea Ekonomi.

Ta del av erbjudandet

Smidigt och flexibelt

Med Svea Ekonomi kan du låna upp till 250 000 kr. Genom en återbetalningsperiod på upp till 144 månader får du en låg fast månadskostnad. Du kan när som helst amortera i snabbare takt eller lösa din kredit, utan extra kostnad.

Få svar på din ansökan direkt

Med Svea Ekonomi behöver du inte skaffa något nytt pantbrev eller göra en värdering av fastigheten för att kunna baka in investeringen i ditt huslån. Lånet är helt fristående, du ansöker smidigt i mobilen eller på datorn och får svar direkt på skärmen.

Höj värdet på din bostad

Med solceller börjar du sparar pengar från dag ett, samtidigt som du höjer värdet på din bostad. Investeringslånet är låst till dig som köpare, så om du vill flytta innan återbetalningsperioden är över kan du använda värdeökningen och eventuell vinst vid försäljning till att lösa ut din befintliga kredit.

Karsten och Ida producerar sin egen el

Vanliga frågor

expand_more

Att skaffa skaffa solceller är en stor investering. Även om du har god ekonomi kanske du inte har 150 000 kronor att spendera på en solcellsanläggning. Men med ett investeringslån får du möjlighet att finansiera dina solceller till en låg månadskostnad, samtidigt som du slipper binda upp mer kapital än nödvändigt. Det är även möjligt att delfinansiera dina solceller om du inte behöver låna till allt. Och om du vill uppgradera din anläggning under tidens gång kan du ansöka om att utöka lånet hos Svea Ekonomi.

expand_more

Investeringslånet är låst till dig som köpare och har inget med din bostad att göra. Det innebär att du inte kan skriva över lånet på köparen vid en bostadsförsäljning. Däremot höjer solceller värdet på din bostad, så vid en försäljning kan du använda värdeökningen och den eventuella vinsten till att lösa ut din resterande kredit.

expand_more

Det går jättebra! Med ett investeringslån från Svea Ekonomi får du en låg månadskostnad genom längre återbetalningsperioder, men om du vill amortera i snabbare takt är det bara att fylla i valfritt belopp på din vanliga avi. Skulle du vinna på lotto och vilja betala av lånet redan efter två månader är det alltså helt okej. Du behöver varken kontakta oss på Sun4Energy eller Svea Ekonomi innan.

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.

Kontakta oss
Jag är intresserad av

Var vänlig och välj ett alternativ du vill ha fri offert för.

Var vänlig och fyll i ditt namn.

Var vänlig och fyll i ditt mobilnummer.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig och fyll i din adress.

Var vänlig och fyll i ditt postnummer.

Var vänlig och fyll i din ort.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Passa på - paketpris på solceller!

Nu är det ännu enklare att komma igång med solceller till din villa. Med våra villapaket kan du spara upp till 25.000 kr per år.

Läs mer